Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands gépigény - ezek már a végleges számok

|

Az Nvidia hozta nyilvánosságra, hogy milyen vasra lesz szükségünk a kevesebb mint egy hónap múlva megjelenő Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands futtatásához.

Hirdetés

A zárt béta előtt a Ubisoft már elárulta, hogy milyen gépekre lőtték be a Wildlandset, és a srácok ezúttal nem hazudtak, a minimális gépigénynél szereplő konfigon tényleg csak 720p-ben, 30 fpssel futott a játék.

Az elsőre elég optimalizálatlannak tűnő játék minden bizonnyal a hatalmas nyílt világ miatt zabál ennyit. A megjelenésig még minden bizonnyal csiszolnak majd ezen egy kicsit, de hogy legyen időnk felkészülni, már most megkaptuk a végleges gépigényt. Mivel az Nvidia tette közzé az elvárt hardverek listáját, csak a saját grafikus chipjeiket tüntették fel, de ezek alapján a Radeon tulajdonosok is ki tudják sakkozni, hogy mire van szükség.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit)
Processzor: Intel Core i5-2400S @ 3.3 GHz vagy AMD FX-4320 @ 4 GHz
Memória: 6GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX660 
HDD: 50GB

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit)
Processzor: Intel Core i7- 3770@ 3.5 GHz vagy AMD FX-8350 @ 4 GHz
Memória: 8GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX970/GTX 1060
HDD: 50GB

Ez gyakorlatilag megegyezik a bétás számokkal, azt leszámítva, hogy ott még alap órajelen volt feltüntetve az i5-2400s, míg itt már egy húzott 3,3GHz-en. Érdekes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)