Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - most is nagy frissítést kap

|

A Special Operation 3 elsősorban a PvP módot bővíti, de új küldetést is hoz.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban, a SteamCharts szerint 4000 körül volt az egyszerre játszó PC-s játékosok maximális száma, és ezek csak azok, akik nem közvetlenül a Uplay-en vették vagy aktiválták a játékot. Nem rossz eredmény ez egy lassan kétéves játéktól.

Hirdetés

Van kinek kiadni a Special Operation 3 frissítést, mely december 11-étől lesz elérhető minden platformon. Kapunk egy új misszót, de még nem tudni róla semmit (azt sem, hogy Sam Fisher és Caveira után melyik, egy másik Tom Clancy játékból ismerős karakterrel akadunk össze). A Ghost War PvP módhoz két új karakterosztály jön, valamint két pálya, de ezeket is homály fedi. A kasztokkal szokás szerint először a Year 2 Pass tulajdonosai játszhatnak, egy héttel később viszont mindenki más. 

Újdonság még a fotómód, amivel bármikor, bárhol készíthetünk képeket, aggathatunk rájuk effekteket, szűrőket. A játékbeli bolt több mint 90 új cuccal bővül, a Prestige rendszer pedig változni fog egy kicsit, melynek kapcsán később árul el többet a Ubisoft.

Ti játszotok még vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)