Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - PvE és PvP tartalmakat is hoz a Special Operation 4

|

Még februárban megjelenik a következő Special Operation a Wildlandshez.

Hirdetés

Egész jó látni, ahogy a Ubisoft még most, közel két évvel a megjelenése után is ütemesen bővíti a Wildlandset.

Hirdetés

Decemberben jelent meg a harmadik Special Operation frissítés, február 27-én pedig követi majd a negyedik, mely a második év utolsó frissítése lesz. Hoz egy PvE módot, ami a kitartásunkat teszi próbára, és első teljesítést követően egy öltözéket ad, illetve kapunk egy új PvP karaktertípust és két pályát. A Year 2 Pass vásárlói testreszabáshoz használható cuccokat és egy fegyvert kapnak, illetve egy hetes előnnyel használhatják az új Ghost War kasztot (a többiek március 6-ától férhetnek majd hozzá). 

Emellett lehetőségünk adódik megváltoztatni a napszakot, ha egyedül játszunk kampány módban és Ghost Mode-ban, Az összes voice line és néhány emote a Prestige Crate-ekbe kerül át a Battle Crate-ekből, a Prestige ládákból többször eshet majd ritkább cucc. Bekerül egy böngésző a custom meccsekhez, valamint napi kihívások magasabb Prestige Credit jutalmakkal. További részletekre később számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)