Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - bemutatkoztak a gyűjtői kiadások

|

Sokféle változatban megvásárolhatjuk majd a játékot, kettőbe szobor is kerül.

Hirdetés

Még van fél évünk arra, hogy felkészüljünk a Tom Clancy's The Division 2 megjelenésére, és akár félretegyünk némi pénzt a gyűjtői kiadásokra.

Hirdetés

A legalsó szinten az alapváltozat áll, mely csak a játékot tartalmazza. Eggyel feljebb találjuk a Gold Editiont, amiben már szerepel a Year One Pass is, mely pár extra apróságot, tennivalót ad, illetve ennek vásárlói a többiekhez képest hét nappal korábban játszhatnak minden ingyenes tartalommal.

Továbbá aki ezt vagy ennél drágább kiadást választ, már március 12-étől elkezdhet kalandozni. A Gold Edition dobozos verziójához egy steelbook is jár, a digitálishoz értelemszerűen nem. A Digital Ultimate Edition az említetteken túl három extra csomagot ad, amik skineket, öltözékeket, extra skillt és raktárhelyet kínálnak.

A csúcs a Dark Zone Definitive Collector's Edition, melybe egy 30 cm-es Ubicollectibles Heather Ward figura kerül, valamint egy művészeti album, a játék betétdalai lemezen, és egy térkép. Ehhez érdekes módon nem jár Year One Pass.

Készül egy Ubisoft Store-exkluzív kiadás is, a Phoenix Shield Collector's Edition. Ez egy 1:6 arányú, mozgatható Brian Johnson szobrot, egy csak ehhez a csomaghoz járó fémtokot, egy művészeti albumot, egy térképet, a Year One Passt és egy rakás digitális tartalmat foglal magába.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)