Hirdetés

Tom Clancy's The Division - bővül a fejlesztőcsapat, készül a folytatás?

|

A Ubisoft egyelőre semmit nem erősített meg, de a fejlesztőcsapat bővítését látva azonnal megkezdődtek a találgatások.

Hirdetés

Be kell ismernem, hogy tévedtem. Anno írtam egy nagy cikket arról, hogy a The Division mennyire a halálán van, és mennyire nem foglalkoznak vele a fejlesztők. Aztán több mint egy évvel és rengeteg frissítéssel később a játék él és virul, a közösség nagyon erős, és még én is visszatértem a srácokkal a virtuális New Yorkba.

Hirdetés

Mostanra azonban egyre többen jutottak ugyanarra a következtetésre, amire én is akkor: a Divisionnek valami igazán nagyot kéne villantania, hogy továbbra is releváns maradjon, és mivel a Ubisoft eddig semmit nem jelentett be, valószínűleg nem is fog történni semmi izgalmas. Aztán a semmiből felbukkant néhány álláshirdetés, és jelenleg úgy áll a helyzet, hogy több mint 20 nyitott pozíció van a Massive-nál csak a Division kapcsán. Még népszerű videósokat is megkörnyékeztek.

Ebből egyértelműen valami tartalmi bővítésre következtethetünk, egy kiegészítőhöz azonban talán nem kéne ennyi új ember. Emellett a Massive feje, David Polfeldt egy interjúban nemrég azt mondta:

Úgy gondolom, hogy ez egy csodálatos, fantasztikus brand, rengeteg potenciális történettel. Rengeteg olyan dolog van, amit nem léptük meg a Division 1-ben, amik izgalmasak lehetnek a brand számára.

És bizony ha valamire azt mondják, hogy XY 1, akkor az általában azt jelenti, hogy lesz belőle XY 2 is. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)