Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - 50 fős klánokba tömörülve harcolhatunk a túlélésért

|

Ráadásul a csapatok saját fejlődési rendszeret, egyedi NPC-ket és heti kihívásokat is kapnak.

Hirdetés

A Division ügynökei együttes erővel küzdenek azért, hogy megállítsák a fertőzés terjedését, begyűjtsék a gyanús elemeket és megmentsék a túlélőket. Washingtonban ezt már sejtekbe tömörülve teszik majd.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy a folytatásban már klánokat is alapíthatunk, melynek tagjai egy közös célért küzdenek, főhadiszállásként pedig a Fehér Ház egyik szárnyát is megkapják. A játék legelején még nem alapíthatunk klánt, valameddig el kell jutnunk a sztoriban, és ezek a csoportok nem is lehetnek hatalmasok, 50 főben lesznek limitálva.

Természetesen lesz közös szöveges klán csatorna, sőt, két voice channel is.  Minden amit csinálunk, klán xp-t termel, ezzel pedig feloldhatunk extra testre szabhatósági opciókat, új vendorokat és erősebb felszerelést. 

Kíváncsian várjuk, milyen kihívások elé állítják a klánokat a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)