Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - rengeteg tartalommal jön a februári béta

|

Alig több mint egy hét múlva veszi kezdetét a Division 2 első bétája, és a jelek szerint nem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Márciusban debütál a Tom Clancy's The Division 2, ami nálam személy szerint ott van az év 3 legjobban várt játéka közt, és mivel sajnos a néhány héttel ezelőtti alfába nem sikerült bejutni, elképesztően izgatottan várom a bétát.

Hirdetés

A néhány perccel ezelőtti trailerből megtudtuk, hogy a február 7-11 között zajló privát bétában letolhatunk majd két küldetést a fő sztoriból, kipróbálhatunk egy endgame missziót és 3 specializációt, fejleszthetjük a bázisunkat, benézhetünk a Dark Zone-ba, sőt, még egy 4v4 PvP módra is rárepülhetünk.

A privát béta a Division 2 előrendelők számára lesz elérhető. Ha ti nem tartoztok közejük, biztosan streamelünk majd a YouTube csatornánkon, érdemes lesz benézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)