Hirdetés

Még idén PS4 Pro-támogatást kap a Division

|

A Tom Clancy's The Division készítői nemrég jelentették be, hogy a tartalmi újdonságok mellett technikailag is fejlődik a játék PlayStationös verziója.

Hirdetés

Úgy tűnik, a megjelenést követő visszaesésből sikerült talpra állnia a Tom Clancy's The Divisionnek és a játékon dolgozó Ubisoft Massive csapatának, így valószínűleg megéri hosszabb távra tervezni a projekttel. Ennek megfelelően pedig a konzolos változatot sem hagyja elavulni a svéd csapat.

Nemrég, a csütörtöki State of the Game livestream során bejelentették, hogy ők is támogatni fogják a PlayStation 4 Prót (ugyan azt nem részletezték, ez pontosan milyen extrákat jelent majd), így a játék következő frissítése tartalmi és technikai szempontból is rendkívül izgalmas lesz a Sony platformján. Ez a patch december 20-án landol majd és az erősebb hardver támogatása mellett magával hozza majd az érdekes új játékmódot tartalmazó Survival DLC-t is. Mindeközben persze a Massive csapata máris a következő nagy patchet hegeszti, ami rendkívül dicséretes hozzáállás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)