Hirdetés

Tom Clancy’s The Division - ekkor startolnak el a tesztszerverek

|

A csúszások után a Tom Clancy's The Division fejlesztői valóban élesítik a játék tesztszervereit, ahol már a megjelenés előtt lehetőség lesz kipróbálni a frissítéseket.

Hirdetés

Nem igazán problémamentes a Tom Clancy's The Division frissítéseinek és DLC-inek érkezése, sajnálatos mód amint plusz tartalmakkal bővül a játék, rögtön kezdhetik is kigyomlálni a rengeteg belekerült bugot. Ez történt ugyebár például az Underground DLC esetében is. Ezek elkerülése végett döntött végül úgy a fejlesztőcsapat, hogy bevezetik a publikus tesztszervereket, ahol a frissítéseket még az élesedésük előtt tudják majd kipróbálni a játékosok.

Szeptember 15-én tervezték elindítani a tesztszervereket, és ezzel együtt bemutatni az 1.4-es változat újdonságait, de a frissítéssel kapcsolatos problémák miatt eltolták a szerverek startját. Most egy Twitter posztban jelentették be, hogy csütörtökön fognak elindulni a publikus tesztszerverek, de csak azok a felhasználók próbálhatják majd ki mindezt, akik bekerültek az Elite Task Force csoportba. Szeptember 26-tól viszont mindenki számára elérhetővé válnak a szerverek.

A tesztszerverek kizárólag PC-s játékosok számára lesznek elérhetőek. Szerintetek ezután már kevesebb gond lesz a frissítések érkeztével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)