Hirdetés

Tom Clancy's EndWar demó az XBL hálózatán

|

A hangvezérelt, főként konzolokra fókuszáló RTS játszható demója kikerült az Xbox LIVE hálózatára. Harcra fel!

Hirdetés

A francia Ubisoft több RTS születésénél is bábáskodott már működése során, de mindmáig csupán a kiadó szerepét volt hajlandó betölteni. A Tom Clancy's EndWar már csak ezért is különlegességnek számítana, de ott van még az Unreal Engine 3.0 szolgáltatta grafika és a hab a tortán, vagyis a cseresznye a habon, a hangvezérlés. Már eleve ezen új metódus miatt lemondhatunk arról, hogy hozzánk akár konzolra, akár PC-re magyarul érkezzen.



De nem is ez a lényeg, sokkal inkább az, hogy minden szobagenerális, aki hozzáfér a LIVE-hoz, érdeklődik a játék iránt, immáron letöltheti a játék demóját, s rekedtre kiáltozhatja magát. Mit szólnak majd a szomszédok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)