Hirdetés

Tom Clancy's EndWar - Élesített letölthető tartalmak

|

Faction Elite Pack megnevezéssel letölthető tartalmak érkeztek az Ubisoft stratégiai játékához, az EndWar-hoz.

Hirdetés

Friss tartalmakkal bővült a Tom Clancy's EndWar, jelentették az Ubisoft illetékesei. A Faction Elite Pack névre hallgató csomag már felkerült a Xbox Live és PlayStation Network hálózatokra. Tavaly publikált tesztünkben közelebbről megismerkedhettetek a hangvezérlésre fókuszáló stratégiai alkotással, a most befutott letölthető tartalmaknak köszönhetően minden egyes frakció illusztris zászlóaljakkal és új fejlesztésekkel gazdagodott. Köreinkben köszönthetjük a JSF 15th Special Operations, a Spetsnaz Alpha Brigade és az Enforcer Corps Battlegroup csoportosulásokkal. Minden egyes oldal kihasználhatja az újonnan bevezetett technikai vívmányokat, összesen hatféle (frakciónként kettő) minőségjavító pakkot találhatunk a Faction Elite Pack-ban. Háromszáz Microsoft pontért vagy 3.99 dolláros áron megvásárolhatjuk a tartalmakat.

endwar.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)