Hirdetés

Tom Clancy's EndWar - Novemberben háborúba vonulunk!

|

Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar, így november elején háborúba vonulunk!

Hirdetés

Az Egyesült Államok és az Európai Unió közös fejlesztésű védelmi rendszere jóvoltából elmúlt az újabb nukleáris csapások fenyegetése, ugyanis a  SLAMS (Space-Land-Air Missile Shield) mindenféle nukleáris támadástól megvéd. Eközben komoly energiaválság sújtja a Föld lakosságát. A világ nagyhatalmai között órási átalakulás veszi kezdetét: Létrejön az Európai Föderáció, az USA folyamatosan veszít vezető szerepéből, míg Oroszország óriási nyersanyagkészletei jóvoltából igazi nagyhatalmi, befolyásos állammá növé ki magát. Vészesen közeledik a harmadik világégés, ami végül az amerikaiak “Freedom Star” nevű űrállomásának utolsó moduljának kilövésekor következik be, melynek felrobbanása utolsó csepp volt ebben a feszült politikai helyzetben.

tomclancyendwar4.jpg
 

A Tom Clancy's EndWar a frissen kiadott sajtólevél szerint november 7-től lesz megvásárolható, mely dátum természetesen a PS3-as és X360-s verzióra érvényes, hiszen a PC-s verzió csak jövőre lesz kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)