Hirdetés

Tom Clancy's Endwar Online - a héten indul az előzetes béta

|

A bétatesztet megelőzően lesz egy, nos, bétateszt, amire akár már most lehet jelentkezni. Egy most érkezett videóból azt is megtudhatjuk, hogy miért érdemes.

Hirdetés

Bár a kevésbé jól sikerült Tom Clancy játékok között tartják számon, az EndWar azért egyáltalán nem volt rossz. Teljes értékű folytatást ugyan nem kap, de jön az EndWar Online, ami egy kicsit kárpótolja a rajongókat, sőt talán még újakat is hozhat.

Ingyenes böngészős MOBA-ként nem lesz nehéz a felhasználói bázist bővítenie. A bétára már régóta lehet jelentkezni, de aki még nem jelezte szándékát, nem maradt le semmiről (katt ide). Mielőtt a zárt béta elindulna, a Ubisoft egy úgynevezett Tech Assault keretében pár napig, egész pontosan február 27-től március 1-ig játszhatóvá teszi a játék béta változatát. A játékosoknak mindössze egy küldetésük lesz, de teljesíthetik azt a European Federation Enforcer Corps vagy a Spetsnaz Guard színeiben is. Az alábbi trailer nem mond el sokkal többet, de kiváló kedvcsináló, tekintsétek meg feltétlenül.

Na, valaki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)