Hirdetés

Késik a Ghost Recon: Breakpoint következő nagy frissítése

|

Az 1.1-es csomag még nem készült el, így a holnapra tervezett megjelenés elmarad, és nem is csúszik keveset.

Hirdetés

A Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint tulajdonosai nem a legbüszkébb emberek a világon, mivel a játék nem igazán sikerült tökéletesre. Persze a Ubisoftról lévén szó, a stúdió illetékesei hagyják annyiban a dolgot, és kemény dolgoznak a nagy változtatásokon. Sajnos azonban ezek lefejlesztéséhez idő kell, és úgy néz ki, hogy a alábecsülték az előttük álló feladatot.

Hirdetés

Ennek értelmében a Ghost Recon: Wildlands 1.1.0-s javítási csomagja a tervezett december 18-i megjelenés helyett 2020 januárjának második felére tolódott. Ez azt jelenti, hogy a korábban beígért Terminator esemény is csúszik, ami talán a legnagyobb bánata lesz a tartalomra éhes játékosoknak.

Pontos megjelenési dátum egyelőre még nincs, így csak várni tudunk és reménykedni, hogy a január második fele nem 31-ét jelenti majd. Akárhogy is, a Ubisoft tényleg keményen dolgozik azon, hogy rendbe szedje a játékot, kezdve a közösség által leginkább kért átalakításokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)