Hirdetés

Ezt tartalmazza a Ghost Recon: Breakpoint jövő heti frissítése

|

Még a hónap vége előtt beesik az eredetileg decemberre tervezett update. Lássuk, mire vártunk ennyit.

Hirdetés

Igaz, hogy annak idején a Wildlandstől sem aléltunk el, mégsem hittük volna, hogy a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint oly könnyen verekszi be magát 2019 legnagyobb csalódásai élvonalába, mintha kezdettől fogva ez lett volna a Ubisoft szándéka. A reméltnél sokkal kedvezőtlenebb kritikai és - ez sokkal fontosabb - vásárlói fogadtatás miatt a fejlesztők nyilvánosan elismerték hibájukat, de nem értékbe azzal, hogy hamut szórnak a fejükre, mert egyúttal azt is megígérték, hogy gatyába rázzák a játékot, és annyira átalakítják, hogy az anyja se ismerne rá. Cserébe viszont sokkal jobb lehet, mint most.

Hirdetés

A nemes célhoz vezető úton megteendő első lépések közé soroljuk a január 28-án esedékes 1.1.0-ás frissítést, amely a rajt óta felfedezett temérdek bug és exploit felszámolására törekszik. Ha tehát valamilyen okból elvesztettük játék közben a távcsövet, a kulacsot a hő- és éjjellátót, akkor azokat visszakapjuk. Emellett a Ubisoft komoly erőfeszítéseket tett az ellenséges MI viselkedésének javítása érdekében. Példának okáért felhagynak azzal a rossz szokással, hogy ott vegyenek fel tüzelőállást, ahol korábban jó néhány társuk fűbe harapott. Magyarán nem kínálják fel magukat ostobán könnyű célpontként, és addig nem is adják fel a harcot, amíg úgy érzékelik, hogy elég közel van hozzájuk a játékos. Mindezen túl tapasztalni fogjuk, hogy több lépcsőben zoomolhatunk a digitális távcsővel, valamint már rendeltetésszerűen működik az éjjellátó és a távcsöves puska is. De a felsoroltak mellett újrabalanszolták még az egyik korábbi frissítéssel érkezett stamina buffot is.

Ami a további terveket illeti, február folyamán várható a jelenleg még csak immerzív élményként körülírt frissítés, addig egy Terminator témájú eseménnyel űzhetjük el unalmunkat. Ezen időszak alatt különleges feladatok teljesítéséért cserébe témához illő jutalmakat kapunk. Hasonlóba már belekóstolhattunk a Wildlands és a Predator franchise találkozásakor.

Ti játszotok még a Breakpointtal, esetleg tervezitek, hogy később adtok neki még egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)