Hirdetés

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 - az Open Skies DLC elérhető PC-n

|

A Ubisoft kiadta az Open Skies névre keresztelt DLC-t a PC-s játékosok számára.

Hirdetés

Ugyan a Tom Clancy's H.A.W.X. 2 PC verziójára két hónappal többet kellett várni, mint az Xbox 360 és PlayStation 3 kiadásokra, a Ubisoft igyekszik elkápráztatni a PC-seket egy csinos kis csomaggal.

Az Open Skies DLC-ben három új többjátékos küldetés (Search and Destroy, High Altitute Warfare és Trigger Happy) mellett öt új repülőgépet (F-4E-Phantom II, F-86 Sabre, Mig-15 Fagot, Mig-21 Fishbed, and Su T-50 PAK FA) és egy-egy új festést találunk két korábbi gépre (F-22 Raptor and F-35B Lighting II). A csomag a Ubisoft honlapjáról, illetve több digitális boltból is megvásárolható, és 9.99 dollárt kérnek el érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)