Hirdetés

Tom Clancy's H.A.W.X. - Befutott a PC-s demó!

|

Beváltotta korábban megfogalmazott ígéreteit az Ubisoft, immár tölthető a Tom Clancy's H.A.W.X. próbaverziója!

Hirdetés

Megérkezett és tölthető a Tom Clancy's High Altitude Warfare eXperimental squadron, közismertebb nevén a pöttyökkel gazdagon ellátott H.A.W.X. demonstrációs verziója, melynek megjelenéséről még február közepe tájékán tettek említést az illetékesek. Kisebb késéssel ugyan, de köreinkben köszönthetjük a 2012-ben játszódó árkádnak és szimulátornak egyaránt titulált játékot. A kipróbálására bocsájtott verzió 1.3 gigabájtnyi szabad lemezterülettől szabadítja meg rendszerünket. Tartalmában nem kapott helyet a kooperatív többjátékos támogatás, ellenben kampánymódban összesen két pályán, pontosabban fogalmazva „légtérben" apríthatjuk ellenségeinket. A gyors információkért köszönet illeti 00Christoph00 nevű olvasónkat, aki társaihoz hasonlóan legalább húsz percen keresztül élvezheti a H.A.W.X. demóját. Ugyanis annyi fért bele. Jó repülést! Gyorsan és biztonságosan működik a mi Tom Clancy' s HAWX Demó letöltésünk, de meg lehet próbálni a főbb külföldi szervereket is. 

Letöltés:

 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)