Hirdetés

Tom Clancy's H.A.W.X. - Csúszik PC-s megjelenése

|

Egy héttel csúszik a Tom Clancy’s H.A.W.X. PC-s verziójának megjelenése, az Ubisoft nem indokolta döntését.

Hirdetés

Tegnap rávethettük magunkat a Tom Clancy's H.A.W.X. utolsó előzetésre, megjelenése előtti záró akkordjai úgy látszik túlságosan korainak bizonyultak a személyi számítógéppel rendelkező játékosok számára. A jövő péntekre betervezett PC-s verzió megjelenése ugyanis egy héttel elcsúszott, ennek fényében március huszadikán tisztogathatjuk vadászgépünk ormányára lerakódott rovartetemeket. Az Ubisoft illetékesei nem kommentálták a késlekedés okát, azonban hozzátették, a konzolos verziók időben eljutnak minden viszonteladó polcára. A hétfőn felpakolt demonstrációs verzióval még néhány napig elszórakozhatunk, azonban közel húszperces játékideje korántsem feledteti velünk, hogy egy héttel később kapunk felszállási engedélyt.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)