Hirdetés

Tom Clancy's H.A.W.X - Dátumozott demók

|

A szimulátornak is mondott, ám inkább árkád légibalett már közel áll a megjelenéshez. Még előtte kipróbálhatjuk a demót.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben semmi sem lett abból, hogy az Egyesült Államok légierejének legjobb gépein röpködve megállítsuk a privát katonai alakulatok mind nagyobb térnyerését, mielőtt az ügy eszkalálódna, s világméretű konfliktussá kerekedne. Az Ubisoft úgy látta jónak, ha bukaresti stúdiója még kalapál egy darabig a kódsoron, mielőtt lemezre égetnék a végeredményt.
A február 26-i európai és a március 3-i amerikai premier előtt érkezik a játszható demó. Xbox Live felhasználók február 11-én, azaz holnap már cibálhatják is a 4 személyes kooperatív küzdelmekre kihegyezett demót, míg a PC-s játékosok az európai bemutató napjáig lesznek kénytelenek várakozni. Hogy a PC-s demó szingli, vagy multi orientáltságú-e, arról nem érkeztek hírek.

hawx.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)