Hirdetés

Tom Clancy's H.A.W.X. Launch Trailer

|

A felhőkarcolók között ezúttal nem Godzillát próbáljuk leszedni, hanem a Fehér Házat rakétákkal sorozó ellenfeleinket.

Hirdetés

Tegnap belekóstolhattunk a Tom Clancy's H.A.W.X. demonstrációs verziójába, ma sem maradunk légörvények és felhők között kivitelezett bukfencek nélkül. Ajtónkon bekopogtatott az alternatív valóságban játszódó légi zűrzavar Launch trélere, melyben bizony atomjaira bontják a Fehér Házat is. Az elvetemült vadászpilóták az elnöki gépet sem kímélik, miután befogták és útjára indították a halálos ítéletet jelentő rakétákat az egykoron szebb időket is megélt repülőgép darabokban hullik vissza az anyaföldre. A videóban minden pilóta között elhangzott beszélgetést feliratoztak, ezzel jelentősen megkönnyítve dolgunkat, nem mintha 2014-ben az angol nyelv mutációját használnák a komoly összegekkel megpakolt katonai szervezetek.  

 

hawx_launch_trailer_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)