Hirdetés

Tom Clancy's H.A.W.X megjelenési dátum

|

Az, egy alig ismert zugfirkász nevét viselő repülős játék megkésve ugyan, de végül felszállási engedélyt kapott.

Hirdetés

Miután a THQ menedzsmentje kíméletlenül lelőtte saját viharmadarát, az Ubisoft sólymai valamirevaló ellenfél nélkül maradtak. Jó hír ez nekik, viszont rossz nekünk, mert a verseny mindig jót tesz a minőségnek, és az sem baj, ha szélesebb az a paletta, amiről választhatunk. Ami történt, megtörtént, tovább keseregni miatta felesleges.
A 2012-be helyezett, a légi akrobatika és hadviselés legszebb pillanatait (reméljük) felvonultató játék a tervek szerint a kettőnél több használatra fogható billentyű láttán sikítófrászt kapó árkád játékosok és a szimulátorok polipkezű rajongói számára is tartogat valami értéket. Ez utóbbiból sajnos még semmit sem láttunk, az árkád légi balett pedig nem lenne rossz, ha nem csipogna, pittyegne és csörömpölne mindenféle fura hangú ketyere az ember megviselt hallóidegeinek kárára.



A puding próbája az evés, az engedély nélküli repülés következménye pedig hasra esés. Ubiék végül zöld utat adtak román barátaiknak, így a Silent Hunter, továbbá a Blazing Angels sorozatokat pátyolgató bukaresti stúdió már azzal is tisztában van, mely napra kell elkészüljenek legújabb alkotásukkal. A határidő pedig lassan lejár, hiszen a megjelenés új, és immáron hivatalos dátuma március idusa helyett március másodika Észak-Amerikában, míg idehaza, a jó öreg Európában február huszonhatodika. Számmal leírva március 3. (USA, Kanada), február 26. (EU)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)