Hirdetés

Tom Clancy's H.A.W.X - Őszi megjelenés

|

A Ubisoft bukaresti gárdája lassan befejezi a modern légi hadviselét PC-n és konzolon egyaránt bemutató játékát.

Hirdetés

A francia kiadó még szeptemberben szeretné a boltok polcain tudni a Silent Hunter és Blazing Angels sorozatokon edződött Ubisoft Romania legújabb produktumát. Az ígéretek szerin mind a szimulátorok, mind az árkádosabb akciójátékok rajongói meglelik számításukat, ám a UbiDays keretében mutatott videó mindezt egyelőre nem támasztotta alá. Korábbi pletykák szerint volt egy olyan elképzelés is, hogy mind a H.A.W.X vadászai, mind a Ghost Recon: Advanced Warfighter szellemei is megjelentek volna a hangvezérléssel jelentkező EndWar többjátékos módjában, mégpedig úgy hogy aktívan vezérelhettül volna őket, FPS, ill. árkád-szimulátor formájában. A Ubisoft mindezt cáfolta, csupán erősítésként lehet őket hívni. Egy másik pletyka szerint hasonlóan az EndWar-hoz, a H.A.W.X is részesül a hangvezérlés kényelméből, s ezen kívül egy kétszemélyes kooperatív játékmódot is kapunk. A Eurogamer felvetésére hivatalos cáfolat, vagy megerősítés nem érkezett.

Tom Clancy's H.A.W.X - 21. kp Tom Clancy's H.A.W.X - 20. kp Tom Clancy's H.A.W.X - 19. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)