Hirdetés

Tom Clancy's The Division - új játékmódok és terület is érkezik a következő frissítésben

|

Hétfőn tudhatunk meg minden apró részletet a Tom Clancy's The Division következő nagy ingyenes frissítéséről, de néhány érdekes újdonságot már most lelepleztek a készítők.

Hirdetés

A Season Pass részét képező kiegészítők mellett már jó néhány ingyenes update-tel is jelentkeztek a Tom Clancy's The Division készítői, amik közül a következő hamarosan meg is érkezik. Az 1.8-as frissítésről most néhány új infót is megosztottak a szokásos State of the Game adásuk legújabb részében.

Hirdetés

Egyelőre viszont csak annyit árultak el, hogy a jövő héten adják ki a patchet mindhárom platformon, de a pontos időpontot csak december 4-én, hétfőn osztják meg velünk. Esett néhány szó a podcastben és a hozzá kapcsolódó blogposztban a The Division 1.8 tartalmáról is, így megtudhattuk, mi minden érkezik a korábban bejelentett Resistance és Skrimish módok, illetve a West Side Pier nevű új területe mellett. Átdolgozzák például az Underground részt, új direktivák és ellenőrzőpontok jönnek, megérkezik a Rogue 2.0 mód, amivel önkéntes alapon, mások megölése nélkül válhatunk egyedül rogue ügynökökké a Dark Zone-ban, így nem kell a baráti tűz miatt aggódnunk.

Érkezik három új exotic fegyver is, illetve bekerül a Tom Clancy's The Divisionbe egy felszerelésoptimalizáló rendszer is, amiben Division Tech elköltésével fejleszthetünk a fegyvereink statjain ahelyett, hogy egy másik, jobb tulajdonságokkal bíró példány után kutatva kelljen farmolnunk. Megtudtuk tovább, hogy az 1.8-as változatba még nem kerülnek bele az Xbox One X-re szánt javítások, ezekre csak később számíthatunk.

Ti visszatértek majd New Yorkba, ha megjelenik a patch?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)