Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - a héten jön az első 8 fős raid

|

A Ubisoft hamarosan komoly kihívás elé állítja a washingtoni ügynököket.

Hirdetés

Múlt hónapban a csapat a felhasználói visszajelzések után úgy érezte, hogy szükség van még a játék balanszolására, ezért az eredetileg április végére tervezett Operation Dark Hours raid bekerülését elcsúsztatták és tovább csiszolták a PvE, valamint a PvP tartalmakat. 

Hirdetés

A várakozásnak azokban vége, május 16-án megjelenik a Tom Clancy's The Division 2 első 8 fős raidje, amely komoly kihívást tartogat minden játékos számára, így csak azoknak érdemes nekigyürkőzni, akik maguk mögött tudták már a Tier 5-öt és a Tidal Basint. A legfontosabb, hogy legyen egy jól összedolgozó, összeszokott csapatuk is - ellentétben a Massive korábbi terveivel, a raidnél nem lesz matchmaking. Nézzétek meg az alábbi trailerben, hogy mi vár rátok a raidben:

Akinek sikerül legyűrnie az eddigi legtrükkösebb bosst, az új szetteket és exotic fegyvereket zsákolhat be, ráadásul az a csapat különleges ajándékot is kap, akinek ez elsőként jön össze: a fotójuk megjelenik a Fehér Házban. Akik május 16. és 23. között teljesítik a raidet, azok egy különleges felvarrót, mindenki másnak pedig egy banner ikon és egy trófea üti a markát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)