Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - ilyenek lesznek a képességek

|

Az új gameplay videó bemutatja, hogy a The Division 2-ben milyen különleges eszközökkel lesznek a Washingtont felszabadító ügynököknek.

Hirdetés

Noha a Tom Clancy's The Division 2 elhatárolódik a politikától, a Ubisoft folytatása így sem lesz gyerekjáték, elvégre egy "poszt-apokaliptikus" Washingtont kell felszabadítanunk, amihez nem árt, ha nem csak golyóval vagyunk felszerelkezve, hanem egyedi képességekkel is. 

Hirdetés

Az idei gamescomon már bővebben is belenézhettünk a The Division 2 játékmenetébe és megnézhettük, hogy az ügynökök hogyan veszik fel a harcot az ellenséggel,, a legújabb gameplay videó azonban kifejezetten a skillekre fókuszál. Öt különböző kategóriából választhatunk képességet: a Chem Launcher különböző vegyi anyagokat kilövő gránátvető, a Drone különböző drónokat küldd a megsegítésünkre, a Hive mikrodrónokkal fejti ki változatos defenzív hatásait (például feltámaszt egy elesett társat), a Seeker Mine az ellenfél sorait ritkítja különleges módokon, a Turret pedig az előző részből is ismert mobilágyú, csak többfajta beállítással. Ezekről és ezek modjairól szól a videó: 

A Tom Clancy's The Division 2 megjelenése 2019. március 15-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)