Hirdetés

Tom Clancy's The Division - a gyűjtői kiadás kicsomagolva

|

A Tom Clancy's The Division Sleeper Agent Edition kiadása nagyon tartalmas, igényes, és épp emiatt csábító.

Hirdetés

Miközben a szerkesztőség egy része épp azon aggódik, hogyan fogja áttolni a The Division alap változatának megvásárlását a családi költségvetésen, azért titokban mi is a Sleeper Agent Editionre vágyunk.

A csomagban az alapjáték mellett szerepel egy poszter, egy artbook, egy karpántos tároló, egy óra replika, valamint a Season Pass, mindez egy olyan csomagolásban, amit utána büszkén rakunk a polcra (vagy nehezen férünk tőle, ez a másik lehetőség). 47999 forintért (PC-re 34999-ért) ez nem egy rossz ajánlat, pláne ha működik is az óra. A Ubisoft levideózta, ahogy valaki 30 másodperc alatt kicsomagolja, úgyhogy már nem csak képen láthatjuk a csomag tartalmát. Szép, na.

The Division Sleeper Agent Edition unboxed in 30 seconds!Pre-order yours now on http://thedivisiongame.com/preorder !

Posted by Tom Clancy's The Division on Monday, February 15, 2016

A The Division március 8-ától lesz kapható, a nyílt béta pedig február 18-án kezdődik az Xbox One-osok, és 19-én a PC-sek és PS4-esek számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)