Hirdetés

Tom Clancy's The Division - egy hátizsák zárhat ki a játékból

|

A The Division legutóbbi frissítésével jött egy nagyon furcsa bug, ami miatt többen nem tudnak belépni a játékba.

Hirdetés

A héten érkezett új The Division patch sok változást hozott, a fogadtatása pedig zömmel pozitív volt. Izgalmasabb lett a Dark Zone, viszont elbúcsúztunk a Bullet Kingtől, amit sokan szomorúan fogadtak. Ő volt az a gonosz, aki igazából jót akart, csak senki nem értette meg. De lépjünk tovább.

A játékosok arra lettek figyelmesek, hogy a megszerzett high-end hátizsákok (közülük is elsősorban az, amit craftolni lehet) egyszerűen eltűnnek az inventoryból, még ha tulajdonosa viseli őket, akkor is. Ennek következtében egyáltalán nem lesz hátizsák rajtuk, ami elvileg nem volna lehetséges, és a játék valószínűleg emiatt nem hajlandó beengedni őket. Egyelőre csak kevesen jelezték, hogy szembesültek ezzel, viszont a Ubisoft is beismerte, hogy a probléma fennáll, és már dolgozik a javításon. Ha ti is tapasztaltátok, a fórumon írjátok le a körülményeket az ott található instrukcióknak megfelelően, hogy segítsétek a fejlesztőcsapat munkáját, és minél hamarabb meglegyen a megoldás. Aztán várjatok még egy kicsit, remélhetőleg a héten javítják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)