Hirdetés

Tom Clancy's The Division - már töltheted a bétát

|

Egy gyors emlékeztető: ma már el lehet kezdeni tölteni a Tom Clancy's The Division nyílt bétáját mindenkinek, hogy felkészüljünk a hétvégi harcokra.

Hirdetés

Azt már korábban is megírtuk nektek, hogy ezen a hétvégén (egészen pontosan február 18-án az Xbox One tulajok számára, a PC-s és PlayStation 4-es játékosoknak február 19-én rajtol) nyílt bétára hív minden játékost a Tom Clancy's The Division, érdemes most kipróbálni a játékot, és úgy véleményt formálni róla.

A letöltés mától már indulhat, összesen 27GB-ot kell lerántani, szóval érdemes elkezdeni. Ha már a zárt bétában is részt vettetek, akkor egy 1,6 GB-os patchet kell csak hozzátölteni, és mehet is majd a móka. 

A nyílt bétában egyébként a Tech küldetések is megnyílnak (illetve csak egy részük), vagyis a műveleti központ új részét ismerhetjük meg, próbálhatjuk ki, és a Dark Zone is tartogat majd meglepetéseket, valamint minden résztvevő egy speciális játékbéli jutalomra számíthat, ha majd megveszi a teljes játékot. 

A Tom Clancy's The Division megjelenés március 8-án várható, minden platformra magyar felirattal érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)