Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ennyi helyet szabadíts fel neki

|

Valaki már rátette a mancsát egy Tom Clancy's The Division lemezre, amelynek tokjáról több érdekességet is megtudtunk.

Hirdetés

Alig több mint egy hét választ el minket a Tom Clancy's The Division megjelenésétől, így amellett, hogy hamarosan egy utolsó nagy hajrába kezd majd a marketinggépezet, egyre több dolgot tudunk majd meg a játékról is.

A lemezes játékok általában jóval korábban eljutnak a boltokba, mint ahogy a vásárlók megszerezhetnék őket, így előfordul, hogy egyesek jóval korábban láthatják a lemezeket, mint hogy a játék megjelenne. Így történt most a Közel-Keleten is, ahol valaki az alábbi képet lőtte a The Division tokjáról.

Ez alapján derült ki, hogy a játék 40GB helyet foglal majd, legalábbis PlayStation 4-en biztosan. Emellett ahogy arról már korábban is szó volt, a Dark Zone-ban legfeljebb 24 ember lehet egyszerre, és mivel a terület háromszor akkora lesz, mint a bétában volt, valószínűleg teljesen máshogy alakul majd a játékmenet, és nem 20 ember akarja felakasztani a tatyóját ugyanarra a helikopterre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)