Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ezzel a videóval kezdődik a játék

|

Kiszivárgott a Tom Clancy's The Division nyitányát képező videó. Ha nem szeretnél várni a szerverek elindulásáig, akkor már most megnézheted.

Hirdetés

Bár a Tom Clancy's The Division csak holnap jelenik meg, ahogy az lenni szokott, a hivatalos start előtt már igencsak sok minden kiszivárgott a játékból. Most éppen az intro került fel az internetre.

Ha úgy érzitek, hogy az alábbi videó belerondíthat a Tom Clancy's The Division első elindításának élményébe, akkor semmiképpen se nézzétek meg. A lenti anyag ugyanis nem más, mint az az élőszereplős felvételekkel vegyített videó, melyet a The Division elején láthatnak azok, akik holnap (vagy konzolos verzió esetében elméletileg már ma délután) belekezdenek a kalandokba. Azonban, ha mindez nem zavar benneteket egy cseppet sem, akkor jó szórakozást hozzá, hiszen nagyon hangulatosra sikerült az intro. 

A Tom Clancy's The Division holnap, azaz március nyolcadikán jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)