Hirdetés

Tom Clancy's The Division - balanszolják a fegyvereket

|

A Ubisoft továbbra is próbál javítani a The Divisionön, a következő lépés a fegyverek megvariálása lesz.

Hirdetés

Még mindig a Vector a legnépszerűbb választás a The Divisionben, hatékonysága miatt sokan inkább azt használják, mintsem egy olyan fegyvert, ami jobban megfelel személyes preferenciájuknak. 

A Ubisoft Massive szeretné, ha ez nem így lenne, és mindenki olyan fegyverrel nyomulna, amit jobban szeret, és amivel alapvetően hatékonyabb tud lenni, ha nem csak a sebzést nézi. Az ezt bejelentő poszt nagyon rövid lett, inkább a jövő héten megjelenő Underground, valamint a nem sokkal később érkező Survival csomagokra fókuszált, de hamarosan jön egy hosszabb leírás arról, pontosan mi változik és hogyan. Reméljük, az első fizetős DLC nem hoz újabb hibákat, mint azt a két nagy, ingyenes frissítés tette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)