Hirdetés

Tom Clancy's The Division - a hétvégén ingyenesen játszható

|

A Tom Clancy's The Division megjelenése után sokan hagyták ott a Ubisoft lövöldéjét, de még többen tértek vissza az újítások és csiszolások miatt. Ezen a hétvégén megnyílik a lehetőség, hogy megnézhessétek a játék jelenlegi állapotát, de nem minden platformon.

Hirdetés

Nem mintha így az őszi szezon elején nem volna miből válogatni, de az ingyen dolgoknak mindig tudunk örülni, így a Tom Clancy's The Division ajándék hétvégéje is jól fog jönni. 

Hirdetés

A Ubisoft erre a hétvégére lehetőséget biztosít a PC-s játékosoknak, hogy kedvükre nyüstölhessék a játékot, így szeptember 14-től szeptember 17-ig tart a móka, ráadásul csak annyi korlátozás van, hogy a kiegészítők tartalmaihoz nem férhetnek hozzá a felhasználók az ingyenes időszak alatt, az alapjátékot szabadon élvezhetik. Persze az elért eredmények továbbvihetőek, ha úgy döntünk, hogy végül megvásároljuk a teljes kiadást. Az érdeklődők már elő is tölthetik a klienst Uplay-en keresztül, hogy csak indítani kelljen majd. 

Eközben persze a fejlesztők már lázasan készülnek a következő frissítésre, amely az 1.8-as, Resistance névre keresztelt update lesz és többek között két új játékmódot és egy új zónát hoz majd magával, várhatóan valamikor az ősz folyamán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)