Hirdetés

Tom Clancy's The Division - így fest majd a HUD

|

A fejlesztők jóvoltából újabb két képpel bővült a The Division gyűjteményünk. A helyzeti előny fontossága mellett a HUD egy részével is megismerkedhetünk.

Hirdetés

Még januárban röppent fel a hír, hogy a Tom Clancy's The Division megjelenése akár 2015-re is csúszhat. Ezt azóta sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a Ubisoft, inkább megpróbálják néhány képpel elfeledtetni, hogy egyáltalán hallottunk valamit.

Az első képen hősünk egy háztetőn kerül tűzharcba, amely igen fontos komponense lesz a játéknak. Mivel rengeteg tetőre feljuthatunk majd, rengeteg többletinformációt jelent, ha jobban belátjuk a várost és az ellenfeleket. Figyelnünk kell azonban, hiszen könnyen ott is ragadhatunk, ha páran lezárják a kijáratokat.

 

A második képen a HUD egy részletét látjuk, amely a Splinter Cell-hez hasonló falra vetített információs vonalat követi. Az egyes tárgyakkal és helyszínekkel kapcsolatos információk kivetítve jelennek majd meg, így rengeteg extra adat áll majd rendelkezésünkre. A HUD egyáltalán nem rontja az összképet, jól illeszkedik a világba. Kíváncsian várjuk, milyen megoldásokkal állnak még elő a Ubisoft fejlesztői.

Ti kattogtok már a The Divisionért, vagy van más ami leköti a figyelmeteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)