Hirdetés

Tom Clancy's The Division - miért nincsenek ma napi küldetések?

|

A legtöbbeteknek valószínűleg már feltűnt, hogy a küldetések listája nem frissült. A jelek szerint ez félig-meddig szándékos.

Hirdetés

A legtöbb Division játékos ezerrel farmolja a napi küldetéseket, hogy mire kijön a keddi frissítés, már meglegyen az 1000 Phoenix Credit, amivel rögtön megvásárolhat néhány új cuccot. Vagyis csak farmolná, ugyanis ma nem frissült a lista.

Sokáig találgatták a játékosok, hogy mi állhat a háttérben, de a Massive sem tudta megmondani a hiba pontos okát, így ők is elkezdtek vizsgálódni. A rajongók természetesen elkezdtek kutakodni a játék kódjában, hátha ráakadnak a megoldásra, és úgy tűnik hogy a forráskódban meg is lett a megoldás, ami elég egyértelmű lesz azoknak, akik konyítanak egy kicsit a programozáshoz.

A jelek szerint a napi küldetések nem véletlenszerűen követik egymás, hanem egy előre meghatározott sorrendben, ami benne is van az archívumban, az azonban csak tegnapig volt betervezve. A csapat valószínűleg szerette volna már a hét elején kiadni a frissítést, ami automatizálta volna a rendszert, vagy új küldetéseket rotált volna be, ez azonban elmaradt. Ha tényleg ez a helyzet, akkor valószínűleg csak a keddi szerverkarbantartáskor kapjuk vissza a küldetéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)