Hirdetés

Tom Clancy's The Division - nézd meg, hogy fut PC-n 60 fps-sel

|

A Ubisoft egy közel kétperces videóban mutatja be, hogy fest a The Division, ha 60 fps-sel, maximális beállítások mellett fut. Lenyűgöző.

Hirdetés

Akárki akármit mond, a The Division gyönyörű. A konzolos változatokban is lenyűgöző néha a látvány, de akinek lehetősége adódik, hogy a legmagasabb beállítások mellett élvezhesse a játékot, az biztosan megáll majd néha gyönyörködni benne.

A játék csak PC-n fut 60 fps-sel, de ez csak része az élménynek. Sokkal szebb a köd, a részecskeeffektek, a szakadó hó, a robbanások, a víz csillogása, a bevilágítások, a lehulló oszlopdarabok, nem beszélve a valós idejű tükröződésről. Játék közben valószínűleg nem fogunk erre annyira oda figyelni, úgyhogy akár kíváncsiságból, akár más okból, de nézzétek meg az alábbi videót.

A Tom Clancy's The Division a tervek szerint változatlanul március 8-án jön, PC mellett PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)