Hirdetés

Tom Clancy's The Division - most egy darabig senki nem játszhat

|

Tervezett karbantartás miatt három órára leállnak a The Division szerverei, ha nem tudtok belépni, ez lesz az oka.

Hirdetés

Volt már rosszabb startja egy online játéknak, de a The Division szerverei azért még mindig nem üzemelnek száz százalékon. A Ubisoft mindent megtesz, hogy elhárítsa a problémákat.

Ennek részeként ma reggel 9 és 12 óra között nem lesz játszható a játék egyik platformon sem. Mivel a csapat azt mondta, nagyjából három órán át kell nélkülöznünk, lehet hogy hamarabb visszakapcsolják, de az is előfordulhat, hogy húzzák még egy kicsit. Várhatóan életbe lép néhány változás is, finomítgatnak ezt-azt, de egyelőre semmi konkrétumot nem mondtak a fentieken kívül. A legfrissebb információkért ezt a fórumot érdemes figyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)