Hirdetés

Tom Clancy's The Division - szó esett a mikrotranzakciókról

|

Kiderült, hogy kell-e mikrotranzakciókra számítanunk a Tom Clancy's The Divisionben.

Hirdetés

Legutóbb egy társregény kapcsán esett szó a Tom Clancy's The Divisionről, ami minden bizonnyal egy remek alkotás lesz, de talán egy picit jobban foglalkoztatja a játékosközösséget az a kérdés, hogy kerülnek-e mikrotranzakciók a Ubisoft hamarosan megjelenő játékába.

Natchai Stappers, a Ubisoft közösségi menedzsere a Twitteren válaszolt erre a fontos kérdésre. Állítása szerint a Tom Clancy's The Divisionben nem lesz semmiféle mikrotranzakció, továbbá minden más olyan megoldás is kizárt, amitől pay to win címmé változhatna a játék. Ez mindenképpen remek hír, ezen már biztosan nem fog múlni a játék sikere.

Én személy szerint borzasztóan remélem, hogy ezt a kijelentést komolyan fogják venni és a jövőben sem változik meg a Ubisoft álláspontja. Nem kell ugyanis messzire menni a játékvilágban, ha olyan eseteket szeretnénk keresni, mikor a fejlesztők egyik pillanatról a másikra meggondolták magukat a mikrotranzakciókkal kapcsolatban. Elég csak a Payday 2-re gondolni.

A Tom Clancy's The Division március 8-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)