Hirdetés

Tom Clancy's The Division - megjött a launch trailer

|

A Tom Clancy's The Division megjelenés előtti utolsó trailerét látva oly távolinak tűnik minden késés, minden E3, minden sikeres béta, de már csak párat kell aludni.

Hirdetés

Ti, kik benne voltatok abban a 6,4 millió játékosban, akik részt vettek a nyílt bétában: ízlelgessétek kicsit a következő mondatot: a Tom Clancy's The Division jövőhéten megjelenik. 

Ha az "így fut PC-n 60 FPS-sel" videó, a játékot jobbá tevő NVIDIA technológiák vagy éppen az extra jutalmak nem ütötték meg kellőképpen a hype-szinteteket, akkor majd a Ubisoft által nemrég közzétett Tom Clancy's The Division piszkosul hangulatos launch trailere elvégzi a dolgot helyettük is. Általa egy rövid, de annál hangsúlyosabb ízelítőt kapunk a történetből, a játékmenetből és a külföldi sajtó véleményéből. 

A Tom Clancy's The Division megjelenése március nyolcadikán esedékes PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. Ti be fogjátok szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)