Hirdetés

Tom Clancy's The Division - új motor, új lehetőségek

|

Az E3 2013-on a Ubisoft megint lenyűgözött minket egy új IP-vel, pedig akkor még mit sem tudtunk a The Division-ről. Most a fejlesztők mesélnek.

Hirdetés

Ahogy tavaly a Watch Dogs, úgy idén a Tom Clancy's The Division volt a Ubisoft legnagyobb E3-as meglepetése és most a játékot fejlesztő Ubisoft Massive egy mackós Q&A-ben mesél az újdonságokról.

A Massive leginkább a Tom Clancy's The Division alatt duruzsoló vadonatúj Snowdrop motorról beszélt, ami kisajtol mindent a next-gen hardverből és valóban az események részesévé teszi a játékosokat. "Ahhoz, hogy egy olyan univerzumot építsünk, ami érezteti a társadalmunk törékenységét, muszáj volt lefejleszteni a Snowdrop-ot. Az alapjaitól építettük fel, hogy képes legyen kihasználni a következő generációban rejlő lehetőségeket és mi megalkothassuk vele az új megoldásokkal teli univerzumunkat, egy reagálóképes élő világgal, komplex mesterséges intelligenciával, rombolható környezettel és dinamikus fényekkel együtt." - nyilatkozta a Massive.

Az Xbox One és PlayStation 4 is az online és közösségi funkciók felé nyit, ezért a Tom Clancy's The Division is igyekezett követni az új irányvonalat. A Snowdropban egy intelligens párosító rendszer is helyet kapott, ami nem csak a tudásunknak megfelelő játékosokkal rak majd össze, hanem figyel a játékstílusunkra és a viselkedésünkre is.

Amire a Massive a legbüszkébb az a "companion app", ami egy okostelefonokon és tableteken elérhető applikáció, amivel egy barátunk valós időben játszhat velünk bárhonnan a világon. A pontos működésére egyelőre nem tértek ki, de a társ-applikációval előreláthatóan drone-okat is irányíthatunk majd.

A Tom Clancy's The Divisionben lévő New York túlélős, káoszos mivoltát igyekeztek a készítők a lehető legautentikusabbá tenni, ezért a fejlesztés során "volt CIA ügynökökkel, túlélésspecialistákkal, katonákkal és orvosokkal" konzultáltak.

Úgy néz ki, hogy a Ubisoft nem kevés energiát - és pénzt - fektetett a legújabb online lövöldéjükbe, nagyon kíváncsian várjuk a további részleteket. A Tom Clancy's The Division megjelenése valamikor 2014-ben esedékes PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Szerintetek milyen lesz a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)