Hirdetés

Tom Clancy's The Division - újabb durva bugokat fedeztek fel

|

Hiába próbálja a Massive kijavítani a Tom Clancy's The Division hibáit, azok egyre csak szaporodnak.

Hirdetés

A tegnapi szerverkarbantartás során nem sikerült kijavítani a glitcheket, és egyelőre csak annyit sikerült megszülni, hogy milyen kárpótlást kapnak majd azok, akik nem tudták letolni a napi küldetéseket.

A napokban már siránkoztam egy kicsit amiatt, hogy milyen irányba tart a játék, amivel szívesen játszottam volna az év végéig. Nem mindenki látja ilyen borúsan a helyzetet, és ezzel nincs is probléma, de sajnos egyre több a teljesen kiábrándult játékos.

A Ubisoft fórumain tízből kilenc bejegyzés elkeseredett játékosoktól származik, a legpozitívabb amit találtam, hogy már csak három hétre van az Uncharted 4 megjelenése.

Időközben az élelmesek felfedeztek pár új glitchet is, amiknek köszönhetően jelenleg négy dolog végtelen a játékban: a kifarmolható raid gear mennyisége, a pénz, a craftoláshoz szükséges alapanyag és a dps. Lássuk be, hogy ezek egyike is elég problémás, nemhogy a négy egyszerre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)