Tom Clancy's The Division - ilyen New York a föld alatt (videó)

|

A béta alatt csak a játék egy kis területét járhattuk be, de a The Division teljes változatában a föld alá is bemehetünk. Ezt láthatjuk most egy 8 perces videóban.

Vidd haza ráadás PC-s játékkal új gamer perifériád! Hirdetés

Aki bejárta a Tom Clancy's The Division bétájának teljes térképét, az találhatott egy (vagy több) lejáratot, amin lemászva megnézhette a csatornarendszer egy kis részét.

Hirdetés

A játékban megjelenéskor csak Manhattan lesz bejárható, de később további területeket is kapunk. Az biztos, hogy az első DLC teljes egészében a föld alá visz minket, viszont ez nem jelenti, hogy az alapjátékban nem lesznek földalatti járatok. Az IGN.com videója egy korábban nem látott területre visz minket, ahol a játékosok nyolc percen keresztül harcolnak. Alapvetően semmi extra, de azért nézzétek meg, ha nem tudtok betelni a Ubisoft újdonságával.

Reméljük, hogy a februári nyílt béta alatt több mozgásterünk lesz.

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!