Hirdetés

Tom Clancy's The Division - a YouTube-on is tarolt márciusban

|

Ismét kiderült, mely játékok népszerűsége nőtt a legtöbbet a YouTube-on, és megnyugodhatunk, azért volt élet a Tom Clancy's The Division Division után is.

Hirdetés

Ismét kiadta a havi toplistáját a YouTube Gaming azokról a játékokról, amik márciusban a legnagyobb lendületet kapták. Miután januárban a béta is a videós oldal második legnépszerűbb játékává tette a Tom Clancy's The Divisiont, nem éppen meglepő módon a teljes megjelenéskor gond nélkül az első helyen landolt a Ubisoft játéka.

Érdekes módon a harmadik helyet a Clash of Clans készítőinek új játéka, a Clash Royale szerezte meg, ezzel pedig az egyetlen mobilos játékként a listán megelőzte az ekkor még nyugati megjelenése előtt álló Dark Souls III-at is. Sokan voltak kíváncsiak a Minecraft Story Mode ötödik részére is, de nem annyian, mint az egyetlen indie fejlesztő által elkészített Stardew Valley-re, ami PC-re is elhozta a konzolokon a Harvest Moon-sorozat által rendkívül népszerűvé tett farmjátékok műfaját. Íme a teljes lista, amit az alapján állít össze a YouTube, melyik játékok nézettségi ideje nőtt a legnagyobb arányban és hány videós foglalkozott velük.

Ti melyik játékot néztétek a legtöbbet manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)