Hirdetés

Tomb Raider - A túlélők kézikönyve 1. rész

|

A Tomb Raider címet megújító Crystal Dynamics szeretné, ha sikeresen segítenénk Lara Croft boldogulását, ezért adnak némi tanácsot.

Hirdetés

Az általunk csak A túlélők kézikönyvének becézett "Guide to Survival" videósorozat azért jött létre, hogy egyrészt bővebb betekintést kapjunk a játékmenetbe, másrészt nem árt megtudnunk, hogy bizonyos helyzetekben mire kell számítanunk.

Az első epizódban arra próbálják meg felhívni a fejlesztők a figyelmünket, hogy Lara Croft mennyire leleményes és okos, szinte minden helyzetben feltalálja magát. A videóban azt tekinthetjük meg, hogy Lara mindezen képesség birtokában hogyan dacol a dzsungellal, használja tulajdonságait a túlélés érdekében. Lara a történet előrehaladtával folyamatosan fejlődik, új skilleket tanulhat, új fegyvereket használat, amiket fejleszteni is tud majd.

A valódi túlélőknek szánt Tomb Raider 2013. március ötödikén fut be PC-re, PS3-ra és X360-ra, alatta pedig a módosított Crystal Engine duruzsol majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)