Hirdetés

Tomb Raider Definitive Edition - na, hasonlítsuk csak össze

|

Ideje volt már megnézni egy összehasonlító videóban, hogy mennyivel is lesz szebb a Tomb Raider a következő generáción.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Tomb Raider Definitive Edition, ami a tavalyi év sikerjátékát átrugdalja a következő generációra és még egy kis extra tartalmat is hozzácsap a konzolos játékosok számára.

Azt nyilván nem gondolta senki komolyan, hogy a 2013-as sikerjátékok nem teszik tiszteletüket a next-gen konzolokon is, ugye? Lennének még ötleteink, hogy milyen címeket öltöztetnek még fel a fejlesztők a következő generáció HD-kezeslábasába, de egyelőre csak annyi biztos, hogy a sort a Tomb Raider nyitja.

Hogy mennyire is lesz next-gen a Definitive Edition? Az IGN egymás mellé csapta a Tomb Raider PlayStation 3-as és PlayStation 4-es játékmenetét egy videóban, amiből elég egyértelműen kiderül a válasz. Kicsit olyan ez, mint a TV Shopban Horst, ahogy fekete-fehérben igyekszik hagyományos módon kinyitni egy konzervet, de aztán jön a next-gen DayZ konzervmester 3000, amivel végre ehetünk babot minden nap

Persze ott van a PC-s verzió kérdése, mert az ugye azért elég szép volt, nem is hisszük, hogy olyan hatalmas különbség lenne majd ez a verzió és a next-gen között. Mindenesetre jó ötlet volt elkészíteni a Definitive Editiont, mert akinek esetleg azért maradt ki a játék, mert nem elég brutális a PC-je, viszont beruházott egy köv-gen (ez így jó?) konzolra, annak most itt a csodás alkalom, hogy megnézze az új Larát.

Mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)