Hirdetés

Tomb Raider - Született túlélő

|

A Tomb Raider jövőre megjelenő rebootja Lara Croft eredettörténetével ismerteti meg a rajongókat.

Hirdetés

Ahogy a VGA keretében bemutatott játékok többségét, így a Tomb Raider rebootját is látványos körítés kísérte. A kétszeres BAFTA-díjas Jason Graves (Dead Space, Dead Space 2), a játék zeneszerzőjének karlendítéseire látott munkához a zenekar, miközben Camilla Luddington (Californication) arról áradozott, hogy milyen klassz dolog Lara Croftnak lenni.



A Filippínó-tenger és a Csendes-óceán találkozásánál fekvő terület majdnem olyan rossz hírnek örvend, mint a Bermuda-háromszög. Itt, vagyis a Sárkány-háromszögben található egyik szigeten próbálnak életben maradni az Endurance katasztrófájának túlélői. A kettészakadt hajó legénysége és utasai (köztük a fiatal Lara Crofttal) nem csak a zord időjárási körülményekkel, vagy a veszedelmes vadvilággal kell szembenézzenek, hanem helybéli banditákkal és zsoldosokkal, akik egyelőre ismeretlen okból vadásznak rájuk.



Ha minden jól alakul, márciusban mintegy 12-15 óra alatt juthatunk a Tomb Raider rejtélyének végére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)