Hirdetés

Tomb Raider - tapaszt kapott Lara

|

Lara haja még élethűbben lobog és néhány bogár is kiirtásra került az új javításnak hála.

Hirdetés

Nem egyszerű Lara élete. Tudja ezt mindenki, aki Tomb Raider rajongó. Az őrült szigetlakókon kívül azonban néhány bug is megkeserítette a túlélők életét. A Crystal Dinamics azonban nem hagy minket a pácban és már el is készítette az első Tomb Raider javítást.

A changelog szerint elsősorban az Nvidia és Intel grafikus kártyát használók örvendezhetnek neki, ám akad némi finomhangolás az irányítás terén is. Nem mellesleg az AMD új TressFX technológiája is profibban lengeti Lara hajzatát. Az egyetlen érdekes húzás a Crystal Dynamincs részéről, hogy elérhetővé tették a patch béta verzióját is, hátha valakinek nem tetszik valami az újdonságok közül. Ezt így hétfő reggel nem is akarom megérteni, de sebaj, aki véletlenül foltozott automatán és nem akarja, annak nyitott a lehetőség visszatérni az eredeti állapothoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)