Hirdetés

Tomb Raider Trilogy - várjunk csak, trilógia?!

|

A Tomb Raider széria ugyan nem csak három részből áll, de a PlayStation 3 tulajdonosok most kapnak egy felturbózott csomagot.

Hirdetés

Az Amazon német oldalán megjelent egy bejegyzés, miszerint a PlayStation 3 tulajdonos Tomb Raider rajongók számára egy csinos csomag érkezik.

A Tomb Raider Trilogy néven érkező csomag március 22-én jelenik meg, és a Tomb Raider: Legend, Tomb Raider Anniversary és Tomb Raider: Underworld játékokat tartalmazza egyetlen Blu-Ray lemezen. Néhány újítással, és felturbózott HD grafikával érkeznek a játékok, emellett a Legend és az Anniversary trophykat is kap. A csomag mellé egy férfi és egy női PlayStation Home avatar, és egy PlayStation 3 XMB téma is jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)