Hirdetés

Tomb Raider Underworld: Beneath the Ashes - Trailer

|

A Tomb Raider Underworld: Beneath the Ashes DLC a kezdeti nehézségek után végre elrajtolt. Ahogyan a trailer is.

Hirdetés

Lara Croft már évekkel ez előtt beírta magát a halhatatlan játékfőhős(n")ök közé, így félni okunk nincs, hogy egyszer csak szögre akasztja pisztolytáskáját, és nyugdíjba vonul. Sőt ami még jobb, hogy az idő haladtával egyre csinosabb lett kedvenc régésznőnk, megkímélve az idő vasfogától, amit az egymást követő Lara Croft modellek nem mondhatnak el magukról. Lara története folyamatosan íródik, s most egy újabb fejezettel lett gazdagabb. Aki a legelvakultabb Tomb Raider rajongók közé sorolja magát, az 800 MS pontért akár előzetes körbeszimatolás nélkül is töltheti lefelé a Tomb Raider Underworld: Beneath the Ashes DLC-t, két új pályával, új ellenfelekkel, új feladványokkal -ha van nekik Live persze. Akik viszont szeretik tudni, hogy mire is költik a pénzüket, azoknak előzetes megtekintésre javaslom a Tomb Raider Underworld: Beneath the Ashes trailer -jét, hátha ez kell a meggyőzéshez. A DLC csak Xbox Live rendszeren érhető el, bár a madarak egy esetleges jövőbeli PS3-mas verzióról is csiripelnek, a közösségi nyomás határára. 

 

tombraiderunderworld_trailer.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)