Hirdetés

Tomb Raider: Underworld - Jövőhéten érkezik a Beneath the Ashes DLC

|

A csak Xbox 360-ra bejelentett letölthető tartalmak kisebb késedelmet szenvedtek ugyan, de hamarosan elérhetőek lesznek.

Hirdetés

Míg PlayStation 3 platformon trófeák utólagos hozzáadásával szúrják ki a játékosok szemét, addig a Microsoft konzoljára voksoló társaság két DLC-t is kap. Pimaszság a diszkrimináció ilyetén megnyilvánulása, de úgy tűnik le kell nyelnünk ezt a keserű pirulát is, mivel még mindig nem csicseregnek arról a verebek, hogy esetleg PC-re és PS3-ra is elkészülnének. A Lara's Shadow Xbox debütálását Xbox LIVE-on egyelőre március 10-re teszik, ellenben a Beneath the Ashes már itt kopogtat az ajtónkon, hiszen február 24-én 800 MS pontért, azaz 10 dollárért letölthető lesz.
A hat új öltözéket és 125 achievement pontot jelentő kiegészítésben Lara visszatér a Croft kastély romjaihoz, ahol olyan barlangrendszerre és ősi kriptákra bukkan, amelyekről sejtése sem volt. Ráadásul feltűnik egy újabb halálos erő a színen.

Melyik erős férfi ölébe ugorjak?

tombraiderunderworld.jpg


A DLC egyben javításként is funkcionál, aminek eredményéről itt olvashattok részleteket.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)