Hirdetés

Tomb Raider: Underworld - Lara's Shadow képek

|

Befutottak az első pillanatfelvételek a márciusban érkező második DLC-ből, amelyik szintén Xbox 360 exkluzivitást élvez.

Hirdetés

Március 10-e lesz a napja, amikor újabb letölthető tartalmakkal bővül a Tomb Raider: Underworld Xbox 360-as változata. Az exkluzivitás sokakat érint kellemetlenül, de változtatni nem tudunk a tényeken.
Az előző csomaghoz (Beneath the Ashes) hasonlóan ismételten 125 megszerezhető achievement pontot és egy-két órányi extra játékidőt írhatunk a kb. 10 dollárba kerülő (800 MS pontért) pakk javára.
Az új DLC-ben nem Lara, hanem a csinos hősnő alteregója lesz a szereplő, aki egyedi képességekkel bír. Azt még nem árulták el, hogy mindez mennyiben befolyásolja a játékmenetet, de kiszivárgott információk alapján arra számíthatunk, hogy Lara (árnyéka) olyan felületeken is képes lesz közlekedni, amelyeken korábban nem, lelassíthatja az időt, és pokolian erős közelre és távolra ható támadásokkal bír.

Tomb Raider: Underworld - 64. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)